Sinds 7 januari 2019 zijn wij ook digitaal te bereiken voor patiƫnten, door middel van mijngezondheid.net!

Wat is mijngezondheid.net?

Met MijnGezondheid.net regelt u online een aantal gezondheidszaken bij uw huisarts. Wanneer u als patiƫnt gebruik wilt maken van MijnGezondheid.net, log dan in op de website van mijngezondheid.net

Ervaar de voordelen:

Afspraken

Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen.

Ga verder

Medicijnen

Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal geneesmiddelinformatie beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatiepaspoort uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet.

Ga verder

Berichten

Stel online - via een beveiligde verbinding - een vraag aan uw huisarts of apotheker. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw apotheek of huisarts veilig in MijnGezondheid.net.

Ga verder

Labuitslagen

Via MijnGezondheid.net bekijkt u online uitslagen van laboratoriumonderzoeken.

Ga verder

Medisch dossier

MijnGezondheid.net toont u een samenvatting van uw medisch dossier. Eventuele bijzonderheden en overgevoeligheden staan vermeld. Via thuisarts.nl vindt u aanvullende betrouwbare informatie. Het is helaas nog niet mogelijk om informatie uit het ziekenhuis of aantekeningen van de huisarts of assistente tijdens het consult in te zien. U heeft de mogelijkheid om zelf uw dossier aan te vullen of bij te houden. Er is ruimte om uw eigen persoonlijke aantekeningen te maken.

Ga verder

Website door dayman.nl. All rights Reserved.