Mijngezondheid.net

Wat is mijngezondheid.net?

Met MijnGezondheid.net regelt u online een aantal gezondheidszaken bij uw huisarts. Wanneer u als patiƫnt gebruik wilt maken van MijnGezondheid.net, log dan in op de website van mijngezondheid.net

Ervaar de voordelen:

Medicijnen

Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal geneesmiddelinformatie beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatiepaspoort uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet.

Berichten

Stel online – via een beveiligde verbinding – een vraag aan uw huisarts of apotheker. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw apotheek of huisarts veilig in MijnGezondheid.net.

Labuitslagen

Via MijnGezondheid.net bekijkt u online uitslagen van laboratoriumonderzoeken.

Medisch dossier

MijnGezondheid.net toont u een samenvatting van uw medisch dossier. Eventuele bijzonderheden en overgevoeligheden staan vermeld. Via thuisarts.nl vindt u aanvullende betrouwbare informatie. Het is helaas nog niet mogelijk om informatie uit het ziekenhuis of aantekeningen van de huisarts of assistente tijdens het consult in te zien. U heeft de mogelijkheid om zelf uw dossier aan te vullen of bij te houden. Er is ruimte om uw eigen persoonlijke aantekeningen te maken.

Website door dayman.nl. All rights Reserved.